Bakkedal

Et helt nyt bofællesskab på Grundet Bakke hævet højt over Vejle,
10 min fra centrum på cykel. Med skove, fjord , byen og kuperede bakker
lige uden for døren. 

En ny, smartere og mere social måde at bo på.

Mere.

sjov

kvalitet

design

bæredygtig

fritid

fællesskab

sammen.

Bakkedal er visionen om et nyt bofællesskab på toppen af Grundet Bakke i Vejle. Du er inviteret med til at designe det! Bakkedal får udsigt over Vejle i gå- og cykelafstand til alt.

Bemærk: Bakkedal er indtil videre sat på hold pga de kraftigt stigende omkostninger. Bliver vækket til live igen, så snart det er muligt.

Se mere

SE MERE →

Lige uden for Vejle. Med udsigt udover marker og enge. 5 minutters cykeltur fra centrum. Adressen er GRUNDET BAKKER, 7100 VejLE.

et moderne bofællesskab. Du har selvfølgelig din helt egen bolig. Men du har også en masse fantastiske bofæller, aktiviteter fra yoga til tango – og lækre fælles faciliteter fra drivhus over motorcykelværksted til sejlbåde – alt efter hvad I beslutter jer til. Læs mere om proces her

VI BRUGER FØRENDE OG PRÆMIEVINDENDE ARKITETER TIL AT DESIGNE HUSENE I SMUK NORDISK STIL. VI ANVENDER NATURLIGE BÆREDYGTIGE MATERIALER I HØJ KVALITET. Læs mere om design her

når du er en del af bakkedal, SÅ bor du til leje; du behøver ikke bekymre dig om drift; du behøver ikke en masse overflødige kvadratmeter og faciliteter. Ved at leje din bolig og indgå i bofællesskabets fælles pulje, så kan du fokusere på det det handler om - det gode liv. Læs mere om boliger her.

VI SKAL HAVE MINDRE KRÆVENDE BOLIGER – OG MODERNE GRØNNE LØSNINGER, DER BÅDE LEVER OP TIL TIDENS KRAV TIL KVALITET, KOMFORT OG TRYGHED, OG TIL KLODENS BEHOV FOR AT VI FORBRUGER FÆRRE RESSOURCER, UNDGÅR ENERGI-SPILD OG GØR MEGET MERE MED MINDRE.

en hel ny type boligfællesskab – en unik mulighed for en nem hverdag med mere frihed og fleksibilitet. Her kan du få mere af det gode - som fællesspisning, værksteder, café og fælleskontor - simpelthen, fordi vi deler lidt mere af det, vi plejer at have os selv.

Frihed. Mindre Bekymring.

Bakkedal kombinerer det bedste fra fællesskab og deleøkonomi med bekvemmelighed. Et unikt innovativt bofællesskab med mere frihed og lethed i hverdagen. ​

I Bakkedal lejer vi boligerne, vi deler en masse faciliteter, og får vedligeholdelse leveret som en service. ​Fordi vi deler lidt mere af det vi plejer at have for os selv, kan vi koncentrere os om de ting der gør livet sjovt - som f.eks. fællesspisning, værksteder, café og fælleskontor.

​De enkelte huse bliver designet til at dække dine basale behov. Private rum og haver både indendørs og udendørs skal give masser af plads til at trække sig og dyrke privatlivet. Og de fælles huse og haver skal skabe rammerne om alt det videler.​

Kort sagt; du skal blot leje den “pakke”, der passer til dig. Og så koncentrere dig om at få mere af det gode liv, og det der skaber livskvalitet.

Bakkedal handler også om bæredygtighed: Om mindre krævende boliger – og om moderne grønne løsninger, der både lever op til tidens krav til kvalitet, komfort og tryghed og til klodens behov for at vi forbruger færre ressourcer, undgår energi-spild.

Bakkedal er designet fra bunden til at være Svanemærket! Med integration af effektiv teknologi og bæredygtige og sunde materialer er både bygninger og drift miljøoptimerede. Digitale redskaber gør Bakkedal til et state-of-the-art bofællesskab.

På Grundet Bakke

Adressen er Grundet Bakke, Vejle.

Det er en grøn oase, der hvor Bakkedal slår sine rødder. Et åndehul med den smukkeste udsigt, og så er det endda så tæt på Vejle, at du efter kun 10 minutter på cykel vil stå midt inde i byen - og du kan cykle derind via den smukke cykelrute, der snørkler sig igennem skoven og ind til byen.

Bakkedal er tæt på alle Vejles seværdigheder; badestranden 'Albuen', Olafur Eliassons 'Fjordenhus', Lystbådehavnen, Bryggen, Dyrehaven og meget meget mere ...

Fleksible boliger

Huslejen i din Bakkedal-bolig afhænger af, hvor meget plads du har brug for.

Huslejen bliver mellem 6.800,– / mnd. for den "lille" bolig og 13.800,- / mnd. for den "store".

Se priseksempler

Nysgerrig?

Interesseret?

Hvordan kan jeg blive en del af Bakkedal?
Tilmeld dig og svar på et par spørgsmål, så vi kan lære dine drømme og behov bedre at kende.

Løbende får du informationer om workshops, boligerne, designet og fællesskabet. Hvis det er noget for dig, så er næste skridt at blive medlem af Almenr. Det koster 69 kr. om måneden. Dit medlemskab viser din interesse og giver dig adgang til events og information, til Bakkedal og alle nuværende og fremtidige Almenr bofællesskaber. Og det sikrer, at du bliver indbudt, når du i næste fase skal ansøge om en bolig i Bakkedal!

Meld interesse

Hvem står bag Elleville?

Læs mere her

Vil du vide mere?  Se mere om processen, boligerne og hvem der står bag.

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse