Osby

Online intromøde Osby & Vilev

Thursday, February 15, 2024

69 kr

(0 kr. for members)

Kære dig, der er nysgerrig på Osby og Vilev!

Vi er ved at samle fællesskaberne, der skal bo i de to nabo-bofællesskaber. Derfor afholder vi et intromøde d. 15. Februar 2024. Så hvis du vil høre mere, blive introduceret til projektet & møde drivkræfterne bag - samt dem, der har været med længe og skal bo der, så kom med!

Vi har drømt og arbejdet på landsbyen siden 2020 med to grupper af engagerede, og kan nu med stor glæde meddele, at alt det, som vi sammen har drømt om, designet og snakket os frem til, bliver en realitet. Du er derfor inviteret til en introduktion.

Om Osby & Vilev

To bofællesskaber, der sammen kommer til at danne en lille landsby, og som side om side vil komplimentere hinanden.

Bofællesskaberne vil ligge et minut (måske tre) på gå-ben fra Viby Sj's station - og fra det gode kulturliv, som den lille by faktisk har. Hvis man går den modsatte vej, vil man ramme lige der, hvor kragerne vender.

Med andre ord: Osby & Vilev ligger egentlig ret så godt – også for dem, der skal pendle til Roskilde (6 min) eller København (30 min).


De to landsbyer bliver:

Vil du bo i Osby eller Vilev?

Alle, der er interesserede i at bo i Osby eller Vilev, er velkomne til komme med ombord. Det gør du ved at gå ind på det enkelte bofællesskab's side og udfylde en kort ansøgning og blive medlem af Almenr. På den måde opbygger du også anciennitet. Når du er medlem, vil du også blive inviteret til workshops, hvor vi sammen nærmere definerer det liv, vi drømmer om at leve.

Talk about the event

ATTENDEES

Melissa

Bettina Betti

Anton

Nicholas

Jeanne