Os der vil Fridlev!

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Jens
Maja
Ava

BILLEDE MANGLER

Vi er Jens, Maja og Ava på hhv. 31 og 2 år. Jens har en PhD i kemi og arbejder som systemingeniør i Foss. Maja er teamleder i Energistyrelsens økonomienhed. Ava er fuld af krudt og elsker at være udenfor og sammen med andre mennesker. Vi er glade for fællesskaber, samvær og leg og deler en stor interesse for det samfund vi lever i. Vi kommer begge med stor erfaring fra forskellige dele af foreningslivet og er derfor vant til at lykkes i flok og finde løsninger og kompromisser i en åben og inddragende proces. Som tidligere spejderleder glæder Maja sig til at lave flere aktiviteter i naturen og håber på bålplads og shelter. Jens drømmer om fællesrum med plads til nørdede fritidsaktiviteter såsom fælles gamingarrangementer.

Vi vil gerne have et legende voksen- og børneliv med masser af socialt samvær og aktiviteter med vores naboer. Samtidig rammer Fridlev den balance vi søger, hvor vi kommer tæt på naturen men samtidig ikke for langt fra København.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Amalie
Rune
Ronja

BILLEDE MANGLER

Vi er Rune (39), Amalie (30) og Ronja (1 mnd). Amalie er uddannet psykolog, men dyrker mest at være kreativ som kunstfotograf, photoshop-nørd og aktiv i det bæredygtige designkollektiv Designer Hive Cph. Naturen har en særlig plads i mit hjerte og min kunst, og det er en stor drøm at flytte tættere på naturen. Jeg er glad for at meditere og dyrke yoga og drømmer om at tage en yogalæreruddannelse en dag. Rune er phd i kemi, men arbejder med IT. Derhjemme er jeg aktiv i køkkenet hvor jeg dyrker diverse mad- og drikkeeksperimenter, hvis ikke jeg er ved at bygge en robot eller rode i haven. Eller det plejede at være vores liv - lige nu handler det mest om Ronja: Ronja er 1 måned gammel så vi ved ikke så meget om hende endnu, udover at hun er super sød, kan lide mælk og at blive vugget.

Vi har længe haft et stort ønske om at flytte tættere på naturen og i den forbindelse tidligere haft kig på Hvalsø-området. Samtidig savner vi et fælleskab i hverdagen, så Fridlev har det hele for os! Vi sætter stor pris på Fridlevs fokus på bæredygtighed og det at kunne deles om tingene. Vi ser også frem til at kunne lære mere om bæredygtighed, havebrug mm. sammen med folk med de samme værdier og interesser.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Githe
Bjarne

BILLEDE MANGLER

Vi er et pensionistpar, der pt. bor i en lille landsby på Midtsjælland - hvor vi har boet siden 1976. Før dette startede vi vores samboskab i et kollektiv. Vi er vant til et aktivt lokalmiljø - hvor vi begge er aktive i vores lokale bylaug, hvor Bjarne har været Oldermand i en årrække. Vi elsker at bo her - men huset er kæmpestort og der er langt til offentlige transportmidler - så nu er det på tide at komme videre. Det er derfor naturligt for os at søge mod nye fællesskaber. Vi er glade for natur - går ture hver dag og nyder den. Vi er glad for dyr og især vores lille hund, som vi også regner med skal være en del af Fridlev. Vi regner os for at være nemme at omgås - har en stor vennekreds. Bjarne er meget kreativ både med kunst og med håndværk i dagligdagen. Githe tager gerne fat. Vi er aktive i vores dagligdag (når det ikke lige er coronatid) med bestyrelsesarbejde og andet frivilligt arbejde.

Vi har længe været interesseret i bofællesskab - og har været aktiv i Vilev projektet i Viby og har været opsøgende på forskellige andre projekter. Egentlig var vi mest interesserede i leje eller andel - men er faldet for naturen i Fridlev-projektet. Det virker også som om det allerede nu er et aktivt projekt med gang i fællesskabet - selv om der ikke er sat en skovl i jorden. Det tiltaler os. Vi vil elske muligheden for nyttehaver og for dyrehold - samt muligheden for at kunne være en del af et inspirerende fællesskab, der kan sætte gang i tingene. Muligheden for værkstedsaktiviteter er vigtige og vi kan bidrage med rimeligt meget værktøj til fællesskabet.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Henrik

BILLEDE MANGLER

Jeg gik på pension sidste sommer efter de sidste 15 år at have arebejdet som organisationschef i en NGO for mennesker med handicap, hvor jeg også har arbejdet med projekter i udviklingslande de sidste 25 år specifikt Uganda og Nepal. Har i mine yngre dage boede i forskellige typer af kollektiver bla. med fællesøkonomi. Trives bedst i aldersblandede grupper, hvor man er sammen om noget fælles tredje, har venner i alle aldre og kan godt lide børn, da jeg selv er et stort legebarn. Er ret socialt anlagt og kan godt lide at være fysisk aktiv. Træner Taekwondo som instruktør i Hvalsø, spiller basketball og bordtennis, løber - også på skøjter og rulleskøjter - og kan lide at cykle både i skov og på vej. Derudover danser jeg og spiller guitar. Er meget nysgerrig og involverer mig let i diverse projekter både i indland og udland. Har altid interesseret mig for at forstå livet og verden og har derfor undersøgt og uddannet mig igennem alle årene i det såkaldte 'alternative' område. Min grundlæggende overbevisning er, at jeg er i verden for at lære og for at gøre gavn, hvilket jeg stræber efter at efterleve i hverdagen. Er meget ansvarlig og disciplineret og god til at organisere og administrere og har været næstformand i adskillige bestyrelser gennem årene, så jeg har masser af erfaring med foreningsarbejde. Har også været selvstændig konsulent og underviser og har undervist børn, unge og voksne i mange forskellige emner gennem årene. Jeg kan lide at bidrage med det jeg kan og mener nok, at jeg har en del at bidrage med.

Jeg er et menneske, der trives i fællesskaber - både arbejdsmæssigt, fagligt og socialt. Har kigget på bofællesskaber de sidste 3 år især i Lejre Kommune og deltaget i møder om Krake, Fridlev og Sjællands Muld. Er oprindeligt fra København, men har boet i Hvalsø-området de sidste 25 år. Kan godt lide området med skove og natur, den mindre by og den lette adgang til København via en god togforbindelse.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Signe-Mie
Christian
Knud

BILLEDE MANGLER

Vi er Signe-Mie Riis Jensen og Christian Hendriksen, vi er forlovede og har sammen Knud på 1½ år. Signe-Mie er foreningskonsulent i Coop, hvor hun til daglig rådgiver og laver bestyrelsesudvikling for de frivillige bestyrelser i butikkerne. Derudover er hun politisk aktiv, mest med organisatorisk fortegn, kreativ og kulturinteresseret. Hun er meget fællesskabsorientet, kan godt lide at være med til at få ting til at ske, samtidig med at være opmærksom på individerne i fællesskaberne. I Radikale Venstre bliver hun kaldt for "medlemsmor". Hun har for nyligt opdaget, at hun har (lidt) grønne fingre og synes selv, hun er ret sjov. Christian er adjunkt på CBS hvor han forsker og underviser. Han interesserer sig i særlig grad for spændfeltet mellem politik og erhvervsøkonomi og arbejder især med klimaomstillingen i den maritime industri. Derudover har Christian en stor forkærlighed for at spille computer med sine venner, og hver mandag spiller han også Dungeons & Dragons sammen med den faste vennekreds. Christian er endnu sjovere end Signe-Mie (hun har bare ikke erkendt det) og har intet imod at have nørdede diskussioner over et glas rødvin langt efter at børnene er puttet. Han bidrager med energisk forkærlighed for økonomi og demokratisk medbestemmelse.


Det overordnede ønske kommer sig af at vi for længe siden besluttede os for at flytte i bofællesskab med vores nære venner. Eftersom alle i kredsen har job i eller omkring København skulle det dog være et sted, der var indenfor en rimelig transportafstand af byen, hvilket Fridlev opfylder. Det store plus ved Fridlev er, at de andre beboere, ser ud som om, de er nogle dejlige mennesker. Kombineret med udsigten til at projektet kan realiseres inden for en relativt overskuelig fremtid gør det til et oplagt valg.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Emilie
Martin

BILLEDE MANGLER

Martin er software udvikler og gamer i sin fritid. Emilie er projektkoordinator og socialarbejder i en NGO. Fritiden bruges på madlavning og planterne på altanen. Vi har to børn. Som familie bruger vi vores fritid på ture i naturen og generelt bare være sammen med familie og venner.

Vi vil gerne fællesskabet og ønsker mere natur omkring os. Vi ønsker at give vores børn en opvækst i et trygt og givende miljø, hvor der ikke er langt til legekammerater. Vi har drømme om køkkenhave, hønsehold mm. og vil gerne dele det med andre. Derudover ønsker vi at bo bæredygtigt, og kan i den forbindelse se god mening i at være fælles om tingene.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Gitte
Jeppe
Jarl
Gorm

BILLEDE MANGLER

Vi er en familie på 4, Jeppe, Gitte, Jarl på 3 år og Gorm på næsten 2 år. Jeppe underviser på Roskilde Tekniske Skole i grafisk design og Gitte arbejder med folkeoplysning i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Jarl og Gorm er to nysgerrige drenge, der elsker at hoppe, løbe og generelt have krudt i måsen. Jeppe interesserer sig for at male små figurer (warhammer), sci-fi, design, har læst hele internettet og løber gerne en tur. Gitte spiller musik, bager, laver mad, fotograferer og elsker at være med i udvalg og lave frivilligt arbejde. Vi kan lide at spille både bræt- og computerspil, gå lange ture, god mad og øl, kaffe, kage og fællesskaber.

Vi vil gerne flytte til Fridlev for at få fællesskab med vores nærmeste naboer ind i dagligdagen. Vi vil gerne give vores børn mulighed for at løbe rundt, grave i jorden, være tættere på naturen og blive rigtigt beskidte. Muligheden for fælles faciliteter, at deles om ting og fællesspisning er også en stor del af det, der gør Fridlev attraktivt.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Vibeke

BILLEDE MANGLER

Jeg arbejder med politik og kommunikation i en fagforening. Jeg har to voksne drenge. Jeg er bidt af havkajakroning, og bruger helst min fritid enten i min kajak, i en skov - ja i naturen. Jeg har stor lyst til at have et hverdagsfællesskab med mine naboer. Helt almindeligt og praktisk fællesskab, som efter min erfaring er den bedste bro til nærhed, venskaber og menneskelighed. Jeg opfatter mig selv (og det er jo ikke ensbetydende med at andre opfatter mig sådan) som easy going , glad og interesseret i andre og deres opfattelse af verdenen og livet. Elsker sprog, sang, filosofi og er fuld af forundring over den planet vi bor på.

Klyngernes størrelse - at de ikke er større. At der er mulighed for køkkenhave og måske høns. At det ligger så fantastisk tæt på skoven. Og så er der kun 14 km til Lejre kajakklub. At man kan komme til arbejde på godt 35 minutter.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Thea

BILLEDE MANGLER

Jeg er uddannet jurist i 2019 og har siden da arbejdet i Miljøministeriet hvor jeg sidder i den danske forhandlergruppe til FN på natur og biodiversitet. I min fritid elsker jeg at gå ture i naturen, spille dungeons and dragons, lytte til podcast, lave puslespil og spille håndbold. Jeg har til tider svært ved at sidde på hænderne, og således er jeg både kasserer i min andelsforening og formand i gårdlauget og generelt glad for at involvere mig i de omgivelser jeg er i.

Jeg har sammen med gruppe venner længe været på udkig efter et bofællesskab hvor der er først og fremmest er plads til fællesskab og det sjovere voksen og børneliv. Bæredygtighed, nyttehaver, dyrehold er noget af det jeg vil elsket at bruge mere tid, og rigtig gerne sammen med andre. Jeg har et brændende ønske om at flytte ud af byen og tættere på natur, men jeg vil også meget gerne bo tæt sammen med andre mennesker, og gerne nogen der vil det sjovere voksenliv og børneliv ligesom jeg. Desuden vil jeg meget gerne have en hund, og det må man ikke have i min lille lejlighed på Vesterbro.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Astrid
Christian
Helga

BILLEDE MANGLER

Christian arbejder som læge i psykiatrien. Han elsker musik, sin guitar og sin computer. Astrid er gymnasielærer (biologi og religion). Hun elsker at lave ting fra bunden (plantefarve, bygge møbler, udklædninger, strik etc).

Helga på et år har krudt i røven og trives bedst med selskab. Hun elsker bolde, tomater og bøger.

Vi elsker alle sammen natur (vandre i den, sove i den, spise den, bygge ting af den). Og så elsker vi at holde fester fyldt med glimmer, udklædning, musik, dans og en masse kram. Vi bor i Sydhavn som er skøn, men vi drømmer om mere have, mere natur og mere fællesskab .

Vi håber at blive en del af et fællesskab, hvor man kan spise sammen, lege med andre børn, have projekter, dyrke en kæmpe have sammen og kan låne bonusbedsteforældre. Hvor man sammen har tid og lyst til at skabe og dele. - Og så drømmer vi om at holde festival om i sommeren!
!

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Kasper
Ervin

BILLEDE MANGLER


Hej, jeg hedder Kasper, er 43 år gammel og har en søn, Ervin, på 10 år. Jeg er softwareudvikler og arbejder med tilskudsløsninger til offentlige og private kunder. I min fritid går meget tid med at være spejderleder her i Valby for en herlige flok juniorer. Jeg elsker at komme ud i det fri/naturen og vandre. Jeg kan også godt lide at fiske.

Jeg vil gerne flytte til Fridlev, fordi jeg gerne vil være en del af et fælleskab og løfte i flok. Jeg er også vild tanken om, at vi med fællesfaciliteter får en masse muligheder men på en bæredygtig måde. Jeg er også rigtig glad for området og vild med naturen rundt om Hvalsø.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Heidi

BILLEDE MANGLER

Jeg er enke bor på en økologisk gård. Gården skal sælges indenfor de næste 2 år. Jeg er vant til masser af liv, fællesskaber m.m., men har også brug for mit eget sted. Jeg har i mange år været aktiv i økologisk landsforening, elsker at lave mad og sætte ting i gang. Er mor til 3 drenge hvor den sidste også er ved at flytte hjemmefra. Arbejder i den farmaceutiske industri - projekt verdenen.

Fællesskaber, grønt område, egen bolig, lille bolig og stadig plads til 30 til spisning. Og så er jeg natur-afhængig!

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Christina
Kristian
Arthur
Karla

BILLEDE MANGLER

Vi bor i København men trænger sådan til at komme ud i naturen og bo! Kristian arbejder i investeringsbank og nørder med tal og programmering og er uddannet fysiker. Christina er uddannet dyrlæge og er hjemmepasser for Karla indtil hun bliver 3-5 år, sådan som planen er nu. Vi er en aktiv familie og elsker at bevæge os og dyrker klatring, løb mm. Vi tager tit på legeplads eller er på anden måde aktive sammen med vores børn og tager også meget tit nabobørnene med på tur. Vi savner at være tæt på naturen og fx kunne lave bål, sove i shelter, bygge en hytte eller løbe en tur i kuperet terræn, gerne sammen med andre.

Vi værdsætter privatliv og ro, så det er vigtigt for os at kunne have samtidigt med at vi indgår i et fællesskab. Vi elsker god mad, hvor råvarerne er i spil og spiser overvejende økologisk. Vi går ind for bæredygtighed og køber alt det vi kan på brugtmarkedet og prøver at reparere og genbruge så vidt det er muligt, men vi er også praktiske og realistiske omkring hvad der er muligt for at det skal fungere i hverdagen. Vi kunne godt tænke os at skabe nogle fællesfaciliteter, hvor der er mulighed for at være aktive sammen på tværs af alder.

Vi søger netop et aldersblandet bofællesskab med masser af diversitet og af en vis størrelse i forhold til antal boliger. Fridlev er beliggende et sted, hvor vi er tæt på naturen og en følelse af at være på landet, samtidigt med at vi stadig er tæt på by, skoler, kultur og idrætsfaciliteter.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Bjarne

BILLEDE MANGLER

Området og fællesskabet tiltaler mig meget. Afstanden til København har også betydning, så jeg kan bruge byen og bo på landet.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Rasmus
Maria

BILLEDE MANGLER

Vi er en lille, men voksende, familie, som drømmer om et sjovt voksenliv i et nært fællesskab, og at kunne give vores børn at bo lige op og ned af deres bedste venner. Rasmus er softwareudvikler og Maria er projektleder i Skattestyrelsen. Rssmus ynder at spille Dungeons & Dragons, Maria er aktiv i Sex & Samfund, og så nyder vi at spise mad og drikke drinks med vores venner. Nye som gamle. Vi kan bidrage med masser af god energi, organisatoriske evner, gåpåmod, og en hulens masse drømme om det gode liv.

Fridlev matcher vores ønske om at skabe et moderne landsbysamfund, hvor vi kommer hinanden ved, kan dyrke vores hobbyer og særheder, og gøre flere og vildere ting sammen. Fridlev understøtter også vores drøm om at kunne andet end “blot” at være børnefamilie de næste mange år.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Mette
Lars-Emil
Lea

BILLEDE MANGLER

Mette er historiker (en lille smule journalist) og meritlærer. Hun arbejder til dagligt på Peder Lykke Skolen på Amager. Lars-Emil er historiker (ægte historiker, Ph.d) og arbejder i Tibetkommissionen (København). Lea er 3 år og fuld af fart. Vi elsker at bo i vores lejlighed på Amager: Vi har legekammerater i opgangen og søde naboer at snakke med i gården - og så er der ikke langt til dejlig natur. Men. Vi drømmer om mere fællesskab og mere natur - også køkkenhave og husdyr.
Vi vil gerne leve i bofællesskab - vi vil gerne deles om mad og have og dyr. Vi vil gerne leve i et bæredygtigt og aktivt fællesskab, hvor børnene har glæde af hinanden - og også de voksne. Vi vil gerne lidt ud af byen, men vi vil gerne have det bedste af byen med - selskab og fællesskabsånd.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Birgitte

BILLEDE MANGLER

Jeg er uddannet agronom og landskabsforvalter. Arbejder med at udvikle byggejord. Bruger en stor del af min tid i min have og på naturpleje. Er kreativ med naturens materialer, elsker at glæde mine omgivelser med god mad eller læse en god bog og bliver inspireret af, at være med til at udvikle mine omgivelser. Har to ægteskaber bag mig, har tre voksne børn og et enkelt halvvoksent barnebarn. Er opvokset i Hvalsø og har et godt lokalkendskab.

Jeg tror på, at bofællesskabet er en god form at leve under, men at det også afkræver respekt, tolerance og hensyn til og fra den enkelte. At det som boform inspirerer og udfordrer den enkelte til en fortsat personlig udvikling uanset alder. At samværet giver en daglig livskvalitet på godt og ondt samt muligheder, der ikke umiddelbart kan opnås under andre boformer. Naturen og bevarelse/pleje af naturen har altid betydet meget for mig og den sammenhæng vil jeg fortsat gerne være i.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Emilie
Esben
Robyn

BILLEDE MANGLER

Emilie, 32 år Er uddannet sygeplejerske og yogalære, men er lige nu på barsel med Robyn på 3 måneder. Naturen har altid været en vigtig del af min verden og selvom jeg er bybarn - født og opvokset i København - er alle ferier og mulige frirum blevet brugt ude i det fri. Som tidligere Rudolf Steiner elev er den kreative tilgang til al læring en stor del af mit ophav og jeg værtsætter at sætte gang i kreative projekter sammen med og til gavn for andre. Evig læring på forskellige områder er nok i det hele taget en form for hobby. Derudover er fællesskaber en vigtig værdi for mig - noget vi savner som en langt større del af hverdagen. I en del år er trækket ud af byen blevet større og nu, hvor vi har fået vores datter kan det ikke rigtig vente længere.

Esben, 35 år Til hverdag driver jeg to virksomheder. Den ene laver grøn merch til grønne organisationer og virksomheder. Den anden er en tekstiltænketank, der søger at ændre måden vi som samfund producerer og forbruger tekstiler på. Jeg nyder at være i naturen og at skabe ting med mine hænder. Jeg har et lille keramikværksted med drejeskive og keramikovn og er en del af et vildmarkslaug. Jeg fisker og går på jagt når jeg kan komme til det. Jeg nyder at sætte gang i spændende projekter og har altid gjort dette i diverse sammenhænge.

Robyn, 3 måneder Robyn er en snaksagelig lille baby, hun virker viljestærk og egenrådig - men også sød og sjov at være sammen med. Hun trænger til højt til loftet, andre børn at vokse op sammen med, et stort fællesskab at være en del af og en masse grønt omkring hende at udforske.


Som nævnt ovenfor har vi i en del tid gerne ville ud af byen. Vi har vendt forskellige muligheder - herunder projekter som Fridlev eller at starte vores eget bofællesskab, da fællesskab for os begge er vigtigt og noget vi savner mere af i hverdagen. Vi har kigget efter noget vi syntes ramte vores behov i en del tid og Fridlev fangede med det samme vores interesse. Fællesskabet, værdierne, beliggenheden og placeringen taler alt sammen til os. Vi har en del familie vi kan komme tættere på ved at flytte til Hvalsø og i det hele taget taler området til os. Derudover er det også spændene at kunne være en del af processen omkring at skabe rammerne i Designfællesskabet.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Mathias
Britt
Ellinor

BILLEDE MANGLER

Vi er en lille familie på 3, som elsker at campe i naturen - både i danmark og udlandet. Britt er fra Californien, så halvdelen af familien bor der. Mathias er fra landet på Sydsjælland, men vi har boet på Nørrebro de sidste mange år. Britt har arbejdet med permakultur og Mathias har arbejdet med cirkulær økonomi og bæredygtig forretningsudvikling i mange år. Nor er en livlig lille pige som elsker at være udenfor og gå på opdagelse. Vi håber at kunne leve grønt, i et stærktfælleskab og med en høj grad af selvforsyning. Vi er begge meget praktiske anlagt, har gode DIY skills og elsker at bygge og skabe nyt.

Vi har længe haft kig på det smukke Lejre og Hvalsø, som et sted vi godt kunne tænke at flytte hen ift. at få natur og luft under vingerne. Specielt Britt har boet i forskellige økolandsbyer ifm. sit studie og i Fridlev tror vi, at vi kan få den rette balance mellem det fælles og private, samtidig med at vi kan være med til at skabe en unik plet på jorden. Vi ser stort potentiale i den samskabelse og vi kan designe og udvikle det over tid. Samtidig håber vi at Nor kan få en masse skønne legekammerater og vi kan få et stærkt hverdagsfælleskab med andre ligesindende.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Ilse
Hans-Jørgen

BILLEDE MANGLER

Vi er et ægtepar på 65 og 75 år, som begge er agronomer. Hans Jørgen er pensioneret. Ilse arbejder med administration af forskning i økologisk landbrug. Vi er begge glade for naturen og at gå og cykle ture og for at dyrke køkkenhave, og har et lille hønsehold. Ilse er engageret i klimabevægelsen. Vi er glade for venner og familie - vi har 2 børn sammen og Hans Jørgen har to børn af første ægteskab og vi har 7 børnebørn i alt - og kan lide at holde fest, når lejlighed byder sig. Vi vil gerne bidrage til fællesskabet med vores viden om dyr og planter, og indgå i arbejdet med have og dyrehold og især med vores ønske om at deltage i fællesskabet. Vi har været vant til at passe og vedligeholde en stor ejendom med store udearealer og mange bygninger, og vil gerne bidrage til fællesskabets vedligehold, i den udstrækning vi kan. Vi vil gerne være med i fælles madordning, og viger ikke tilbage for at passe børn for de unge i ny og næ - det vil også være dejligt for vores yngste børnebørn at have nogen at lege med.

Fridlev byder på alt det, vi leder efter i et bofællesskab: vi vil gerne have daglig kontakt med andre mennesker, som har interesser, der minder om vores (natur, have osv), men stadig med mulighed for at være private noget af tiden. Vi vil gerne bo nær skov og andre udflugtsmuligheder, men stadig tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Vi vil gerne have mulighed for at spise sammen med andre i dagligdagen, men også for at invitere venner til fest og have mulighed for at familie eller venner kan blive og overnatte. Vi værdsætter muligheden for at deltage i arbejdet med køkkenhave, da vi er vant til at høste egne produkter.

SE MERE

BILLEDE MANGLER

BILLEDE MANGLER

Nils og Melissa

BILLEDE MANGLER

Nils arbejder i fagbevægelsen med at sikre medlemmernes arbejdsvilkår og interesser. Melissa er socialpædagog og arbejder med at støtte mennesker i at komme tilbage til en hverdag. De mødte hinanden på en højskole. Sammen elsker de at rejse, drømme, opdage naturen, danse lindyhop, nyde livets små og store stunder og at spise og lave god og til tider også avanceret mad. Mennesker har de altid haft mange af omkring sig, og de øver sig begge i at være alene. Så spiller Nils musik, computer og nørder mad og Melissa strikker og læser gode historier om naturen.

Vi kommer begge fra et kollektiv og holder meget af livet og fællesskabet omkring os. Vi søger et mere forpligtigende fællesskab end det, vi er i til hverdag og at opnå en endnu større følelse af at være knyttet tæt sammen. Fridlev lader til at ville det samme og så balancerer projektet lige dér mellem naturen, landsbyen og storbyen.

SE MERE

    

Gå til Fridlev's sideGå til Fridlev's facebookgruppe
Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse