Boliger i
Sjællandsk Muld

Alle boliger er solgt. Lav en ansøgning hvis du vil stå på ventelisten.

SE OVERSIGTTILBAGE TIL PROJEKTSIDE
Ingen ledige boliger

Boligoversigt

Bolig nr. 19

Type T3-C

100m2


+

4-værelses bolig i 2 plan (plus niveauforskelle) med mulighed for hems.
Med 2 meters niveauforskel (T3-C).

Prisen er inklusiv del af fælleshus (8 kvm udover de 100 kvm bolig).

HENT PLANTEGNINGer

Bolig nr.

19

Type

T3-C

Boligstørrelse

100 m2 + 8 m2 del af fælleshus

Pris

3.820.354 kr.

Bolig nr. 36

Type T1-A

50m2


+

2-værelses bolig i et plan med mulighed for hems.

HENT PLANTEGNINGer

Bolig nr.

36 (ny 1)

Type

T1-A

Boligstørrelse

50 m2 + 8 m2 del af fælleshus

Pris

2.132.503 kr.

Oversigt

Billedet herover viser klynge 3, set fra klynge 2

Hent materiale

Hvad ligger fast?

+

Boligernes størrelse
Placering af indgangsparti og badeværelse på stueetagen
Placering af køkken
Placering af teknikrum og udtag til eventuel vaskemaskine
Størrelse på fælleshuse
Størrelse på Laden
Parkeringsprincipper
Bebyggelsesplan

Hvad ligger ikke fast?

+

Værelsesfordeling
Køkken og hårde-/hvidevarer
Materialevalg
Prioritering af økonomi til fællesfaciliteter og indretning heraf

Yderligere tilkøbsmuligheder
(eksakte priser kendes ikke endnu):
Træterrasse forrest mod klyngens gårdrum (pris er inklusiv standardterrasse i flisebelægning)
Træterrasse på husets bagside (pris er inklusiv standardterrasse i flisebelægning)
Ekstra toilet på 1. salen
Hems (gælder kun 1. salen)
Dobbelthøje rum (gælder kun 1. salen)
Orangeri koblet på din bolig (billede herunder)

Processen


+

Interessefællesskab

I første fase samlede vi en stor gruppe af interesserede. Vi startede ud som et seniorfællesskab ved første event i Hvalsø Kulturhus, men over tid fandt vi i Almenr ud af, at Hvalsø med dets natur og nærhed til København var i søgelyset for rigtig mange børnefamilier, der gerne ville have os til at ændre konceptet. Til sidst mundede det ud i Fridlevs solide koncept som et landsbyfællesskab, hvor alle generationerne lever sammen!

Designfællesskab

I anden fase stiftede vi Designfællesskabet - alle dem der skal bo i Fridlev. Vi har både lavet hyggelige skovture i Bidstrup Skovene, og vi har workshoppet os gennem indretning af fælleshusene og de individuelle huse. Vi har snakket værdier, vedtægter og husorden, og vi har opbygget et godt, demokratisk skelet, hvor bofællerne er fordelte i arbejdsgrupper, og samarbejdet med Almenr er super godt kørende.

Byggefællesskab

Her køber du din bolig ved at lægge en forudbetaling på 6% og stille en bankgaranti for restkøbesummen. Det egentlige byggeri kan gå i gang, og vi inviterer til første spadestik, som er en stor festdag med kriller i maven.
Det er også her, vi for alvor starter arbejdet med de forskellige arbejdsgrupper. Forinden har vi defineret, hvad Fridlev egentlig er - nu skal det praktiseres og gøres til virkelighed.

Bofællesskab

Endelig! Indflytning og indvielse af Sjællandsk Muld. Det sker i sommeren 2024.

Hent alle bilag

(ikke opdateret)


Kontakt

Har du spørgsmål til Sjællandsk Muld, så kontakt Michael, på michael@almenr.dk

Hvis du ønsker at købe en bolig skal først sende en ansøgning her
Arkitektur

Helt grundlæggende kommer de valg, vi har taget til vores meget ambitiøse byggeri og arkitektoniske udtryk i landsbyen, et helt andet sted fra, end det du ser i et typisk moderne byggeri. Her har der nemlig været beboere og arkitekter til stede helt fra starten. De har sat krav, der hæver arkitekturens kvaliteter op over bare at være en bolig.
Eksempelvis har kravene været fokuseret på indeklima, overgangszoner, materialer og overordnet set at være et forsvarligt byggeri, der belaster klimaet mindst muligt.

Og når beboerne flytter ind, så handler det ikke om at være bæredygtig, men regenerativ. Bæredygtig betyder at kloden kan bære det, hvor regenerativ betyder, at man også giver noget tilbage som en del af en cyklus.

Derfor er alt designet helt fra bunden – i et samarbejde med fællesskabet, Effekt Arkitekter, Enemærke & Petersen og Almenr.

Se mere i videon herunder.

Alle har plads til privatliv  
– og sammen dyrker vi en masse fælles

Hvert hus har en mindre privat have der er din ”overgangszone” til fællesskabet, og derfra går man enten ud i det store åbne terræn, hvor der er permahaver, skov, regnvandsopsamling mindre nyttehaver, og hvor vores får og heste går. Eller man kan gå indad mod fællesskabets kerne til fælleshuset eller til de fælles gårdbygninger, vi deler med Hyllegård Høje.

FRI ADGANG TIL NATUR
Husenes ind & udgang ligges i samme højde som den omgivende natur - så men let får adgang til naturen og fællesskabet
KONTAKT MED FÆLLESSKABET
Køkkenet og spiseplads placeres mod fællesskabet og de private funktioner trækkes tilbage

Bæredygtigt byggeri – både udvendigt og indvendigt

Træ
Vores huse er bygget primært af træ. Træ er en af de mest bæredygtige materialer at bygge i. Vores træ er utraditionelt, fordi det er fri for kemikalier og andre giftstoffer. Det føles bedre.

Isolering med åndbar, organisk fiber
Både tag og facader er isoleret med organisk materiale i moderne papir- eller træuld, frem for eksempelvis Rockwool. Derved får vi en diffusionsåben konstruktion, som sikrer at huset kan ånde. Dette er det sunde og bæredygtige valg. Det skaber i øvrigt også et meget bedre indeklima end ved en traditionel dampspærre.

Vi laver vores egen strøm og varme
Vi laver et energifællesskab sammen med resten af Hyllegård Høje, så vi kan være selvforsynende med strøm (solceller indbygget) og varme (jordvarme). Det er vildt.

Lavenergihus-standarden som basis
Husene er opført som lavenergihuse. Lavenergihuse er miljøvenlige og lever op til særligt skrappe energikrav, der er defineret i bygningsreglementet.

Visualisering fra stuen
ISOLEReret MED ÅNDBAR, ORGANISK FIBER

Boligerne bærer præg af landskabet og ikke omvendt

Boligernes udformning følger landskabet. Derfor har mange af husene niveauer der følger bakkens. Det skaber mere interessante rum indenfor og gør, at alle husene ligger mere elegant i landskabet. Samtidig står husene ikke på en lige række, men varieret, så de hver ligger optimalt for et godt udsyn - ind til kernen af fællesskabet og ud mod landskabet.
Det er også en fordel, at de huse, der ikke ligger i "forreste række" mod den sydvendte skråning, også får masser af lys og kig ud over landskabet, da de er placeret et par skridt højere.

OBS: Tegningerne på siden er ikke målfaste.

Klik dig igennem boligerne her

Fordi vi er sammen, kan vi  få kvalitet i alt!

Vores standard køkken et kvalitetskøkken hentet på den allerøverste. Det er nordisk design med naturligt, massivt egetræ. De smukke egetræs-lameller bliver håndsorterede for at sikre, at hele køkkenet får et ensartet og harmonisk udtryk med et smukt farvespil. Generelt har du stor valgfrihed og kvalitet i indretningen af dit hus - hvis du vil vælge noget andet, vi har bare startet med at tage noget af højeste kvalitet.