Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse

Vi skaber fremtidens boligfælleskaber

For dig der er boligsøgende eller bare interesseret i bofællesskaber

TiLmeld dig >
Kvit og frit får du det månedlige nyhedsbrev og invitationer til konkrete boligprojekter

Vil du bo i et bofællesskab
- nu eller en dag?

For dig der er boligsøgende eller bare interesseret i bofællesskaber. Almenr er en nytænkende platform der gør det muligt at finde ligesindede, designe sammen og bygge moderne og sociale landsbyer landet over.

Hvad hvis vi havde drivhus på taget og pool i gården? Sammen kan vi finansiere, bygge, leve mere socialt og bæredygtigt.

Hvad er et bofællesskab?

Kort fortalt er et boligfællesskab et fællesskab af husstande med hver deres bolig, der deles om en masse.

Kort fortalt er et boligfællesskab et fællesskab af husstande med hver deres bolig, der deles om en grund og en række fællesfaciliteter og services. Fx. fælleshus, værksteder, indkøb, dyrehold, nyttehaver, bevægelsesrum, vedligeholdelse, delebiler og meget mere.

Et bofællesskab er et opgør med ideen om, at vi hver skal eje alt muligt og derfor også have besværet med det. Ved at vi slår os sammen og i stedet deler faciliteter og ressourcer og samfinansierer de services, vi har brug for, opnår vi meget mere sammen.

Hvad er Almenr?

Vi vil gøre det lettere at samle og skabe fællesskaber med stærke fælles interesser og værdier.

En kooperativ platform der gør det muligt at mødes, designe etc

Vi gentænker andelsboligen og ideen med bofællesskaber til en ny tid med mere mangfoldige behov og præferencer, flere individuelle livstile og mere mobilitet. Og vi kobler den kooperative tradition med nutidens deleøkonomi, sociale medier og crowdfunding.

Vi gør det lettere at samle og skabe fællesskaber med stærke fælles interesser og værdier. Let at drømme sammen, designe sammen, bygge sammen og bo sammen!
 Et typisk bofællesskab tager mere end syv år at realisere. Vi gør det på to år! Til det formål har vi udviklet en platform, der gør det hurtigt og smidigt at etablere og drive boligfællesskaber for individer og grupper, som er trætte af at være underlagt det kommercielle ejendomsmarkeds ensidighed.

Se projekter

Et boligfællesskab er et fællesskab af husstande med hver deres bolig, der deles om en grund og en række fællesfaciliteter.
Fx. fælleshus, delebiler og fællespool

X

Interesseret?

Vær med hele vejen fra tanke til at drømmene bliver til virkelighed. Mød projekter og mennesker hvor I deler ønsker og behov – eller start et selv.