Osby

Lancering af Osby & Vilev

+7

Wednesday, March 13, 2024
Viby Sj

69 kr

(0 kr. for members)

Kære Osby'ere og Vilev'ere - (og alle andre, der også vil være med) - så er det nu!

Sæt et kryds i kalenderen - mere info om tid og sted kommer.

Du er hermed inviteret til lanceringen af Osby & Vilev - i Viby Sj. i Roskilde Kommune.

Det er to landsbyer, som vi siden 2020 har arbejdet på at realisere sammen med to fantastiske grupper af engagerede. Vi kan nu med stor glæde meddele, at alt det, som vi sammen har drømt om, designet og snakket os frem til, bliver en realitet. Du er derfor inviteret lanceringen hvor alle drivkræfterne, interesserede, lokale kræfter og fremtidige beboere mødes for at fejre at vi 'går i luften'.

Da det er lejeboliger, har den store humle været at finde en investor og ejer af landsbyerne, der på Almenr og beboernes vilkår kunne møde det høje krav om kvalitet, ekstra faciliteter til fællesskabet - og samtidig få det til at lykkes i en turbulent tid i byggebranchen (som vi heldigvis er ved at være forbi).

Det bliver to bofællesskaber, der sammen kommer til at danne en lille landsby, og som side om side vil komplimentere hinanden.

Bofællesskaberne vil ligge et minut (måske tre) på gå-ben fra Viby Sj's station - og fra det gode kulturliv, som den lille by faktisk har. Hvis man går den modsatte vej, vil man ramme en mur af natur.

Med andre ord: Osby & Vilev ligger helt perfekt – også for dem, der skal pendle til Roskilde eller København.

De to landsbyer bliver:


Vil du bo i Osby og Vilev?

Indtil da er alle der er interesseret i at bo i Osby og Vilev velkommen til komme med om bord, det gør det ved at gå ind på de enkelte bofællesskab's side, og udfylde en kort ansøgning og blive medlem af Almenr, for derfor også at opbygge anciennitet. Nu du er medlem, vil du også blive inviteret til workshops, hvor vi sammen definere nærmere det liv vi drømmer om at leve.

Talk about the event

No questions yet! Do you have any questions about the event?

ATTENDEES (13)

Minja , Luca Marinus Hjordt Langer

Bea, Leah Bella Weber

Amanda Marie, Kristian Hohol

Mie, Svend

Majken

Lene

Marti

Maria

Jonas