Gammalstorp

Trasketur og varm kakao i Gammalstorp 🇸🇪

Friday, February 16, 2024
12:00 - 13:00
Gammalstorp

Gammalstorp Tjädervägen 10, 242 95 Hörby, Sverige

Er du nysgerrig på Fritidslandsbyen Gammalstorp? Og overvejer at blive medejer af, ikke blot et sommerhus, men en hel landsby?

Så er du velkommen til at komme med til vores vilde grund i Skåne på en hyggelig trasketur efterfulgt af varm kakao. Få en introduktion af Jonas Halfter, der er andelshaver og initiativtager til landsbyen – og som kender grunden som sin egen baglomme.

På denne dag kan du også møde fællesskabet, der er i gang med at indrette og klargøre fællesskabets huse. De bliver nemlig taget i brug d. 1 marts for første gang :)


Praktisk

  • Parkering: Man kan parkere ved Laden, ved at tage den 2. sidste vej. Send en SMS til 22811256 når du er på vej.
  • Medbring din egen kop til kakao :)
  • I er velkomne til at gå en tur i skoven efterfølgende. Eller komme lidt tidligere og udforske grunden på egen hånd først.

Om Gammalstorp
Vi er 80 andelshavere, der sammen ejer en skovlandsby med sommerhuse i mange størrelser spredt ud over den vilde natur. Gammalstorp er en vision om at skabe en langt mere bæredygtig, social og økonomisk model for ejerskab af sommerhuse.

Vi optager medlemmer hver anden måned, og disse nye medlemmer kan benytte landsbyen et år efter, de er blevet medlem og medejer af det hele. Vi er et byggefællesskab (stærkt inspireret af de gamle byggeforeninger og andelsforeninger), hvilket betyder, at vi kun bygger det, vi har brug for, og derfor vil vi tilføje nye huse og faciliteter i takt med, at vores medlemsantal vokser. Indtil vi når 120 ejere.

Hold øje med Instagram, hvor vi vil dele meget mere i video og billeder.

Talk about the event

No questions yet! Do you have any questions about the event?

ATTENDEES

Jon

The people behind