Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse

Om os

VisionHoldet bagByggefællesskabKontakt os


Almenr er platformen for alle med en drøm om at bygge og leve i et bofællesskab med naboer, de selv vælger. Vi hjælper med at projektere, finansiere og etablere jeres ’landsby’. Vi gentænker landsbyen og nytænker, hvordan vi skaber boligfællesskaber.

Vi skaber et mere menneskeligt samfund i landsbyskala. Det gør vi ved at bygge en medlemsejet og medlemstyret kooperativ platform, der organiserer, finansierer og understøtter nye fællesskaber. En meget mere bæredygtig måde at at lave ejendomsudvikling på. Se mere om vores vision her.

Byg sammen. Lev sammen.

Holdet bag

Per Feldthaus
ADM. DIREKTØR, PArtner
står for alle vores igangværende bofællesskabsprojekter med fokus på relationer til samarbejdspartnere og underleverandører.

+45 20 80 70 11
pf@almenr.dk

Richard Lundquist
UI / UX DESIGNER
er specialiseret i at designe og udvikle gode brugeroplevelser.

richard@almenr.dk

Simone Hedelund
KOMMUNIKATIONSANSVARLIG
har fokus på storytelling og events.

+45 31 22 20 96
simone@almenr.dk

Michael Thomsen
direktør, Partner
står for en stor del af beboerkontakten og er ansvarlig for vores medlemsplatform

+45 25 45 82 50
michael@almenr.dk

Lars Lundbye
KREATIV direktør, partner
er vores strateg og evangelist og opbygger gode samarbejder med partnerne.

+45 40 42 41 12
lars@almenr.dk

Jonas Halfter
Brand Director, Partner
udvikler vores brand, digitale platforme, og kommunikation.

+45 22 81 12 56
jonas@almenr.dk

Morten Løkke
INDHOLDSSKABER
Historiefortæller gennem audio/visuelle medier.

morten@almenr.dk

Andreas Larsen
‍‍
SOFTWAREUDVIKLER
står for udvikling af vores digitale platforme.

andreas@almenr.dk

Mie Haldrup
PROJEKTLEDER & VÆRT (PÅ BARSEL)
er uddannet indenfor byplanlægning med speciale i fremtidige boformer. Mie er vært for de kommende bofæller i Fridlev, Osby og Vilev.

Mette Thingstrup
er organisationspsykolog og er optaget at få gruppedannelserne optimeret så meget som muligt.

Roar Lerche
ILLUSTRATOR
‍‍
er personen bag vores illustrationer.

Franco Bozzalla
PROJEKTLEDER
forbinder prikkerne mellem alle parter og hjælper processen med at køre så problemfrit som muligt.

franco@almenr.dk

Dallas Maxwell
PROGRAMMØR
udvikler vores medlemsplatform

dallas@almenr.dk

Giulia Maci
er arkitekt og byudvikler, og har som medstifter af Urbego gennemført talrige co-living projekter i Europa. Giulia hjælper byggefællesskaberne med designfasen.

Sune Larsen
hjælper byggefællesskaberne igennem finansieringsfasen.

Byggefællsskab

ENEMÆRKE & PETERSEN og ALMENR holder i partnerskab hånden under bofællesskaberne
LÆS OM PARTNERKABET

Bestyrelse

Giulia Maci
er arkitekt og byudvikler, og har som medstifter af Urbego gennemført talrige co-living projekter i Europa. Giulia hjælper byggefællesskaberne med designfasen.

Sune Larsen
hjælper byggefællesskaberne igennem finansieringsfasen.

Troels Bülow-Olsen
Bestyrelsesformand
Tidl. CEO for Totalkredit og passioneret driver af nytænkning af finansiering af boliger. ​

Thomas Madsen Mygdal
‍‍‍
Bestyrelse og investor
Innovativ iværksætter med en række sociale IT-virksomheder bag sig, bl.a Podio, TwentyThree og Techfestival.

Jakob Munck
Bestyrelse og INVESTOR
Med leder- og investorerfaring fra IT-, managementkonsulent- og Tele-industrien kommer Jakob med analyse og forretningsudvikling.

Sune Larsen
Bestyrelse Og Investor
Tidligere hovedkonsulent i Accenture og Rambøll Management, Sune assisterer som aktivt bestyrelsesmedlem i økonomisk modellering.

Partnere

Almenr har gode samarbejdspartnere, med hvem vi gentænker, hvordan vi kan gøre det let at skabe boligfælleskaber

Enemærke & Petersen a/s har årtiers solid entreprenørerfaring med at bygge sociale boligbyggerier, andelsboliger og almennyttige boliger. EogP bidrager til at gøre selve byggefasen topoptimeret og risikostyret.

Læs mere

”Vi tror meget på, at fremtidens boliger er langt mere sociale. Når en gruppe sætter fællesskabet og det sociale liv i centrum – og tager dét afsæt at få skabt rammerne om det gode liv. I Enemærke & Petersen har vi altid været optagede af forskellige boformer som andelsforeninger og almene boliger - og de fællesskaber, der etableres og udleves der. Almenr tager den stigende efterspørgsel på bo- og byggefællesskaber alvorlig og nytænker byggeriet på fællesskabets præmisser.”
Peder Johansen, Direktør, Enemærke og Pedersen

Er en international sammenslutning af unge by- og boligudviklere med speciale i participatory design og bruger-processer. Via Urbego får Almenrs byggefælleskaber adgang til en stor gruppe passionerede arkitekter og designere til deres designproces.

Læs mere

”Co-living er et af de allervigtigste elementer i en mere social og bæredygtig
fremtid.”

Giulia Macy, Co-founder, Urbego

Er en innovationsvirksomhed dedikeret til at skabe virksomheder og projekter baseret på bæredygtige fællesskaber.

Læs mere

”Deleøkonomi og co-creation har radikalt forandret hotelindustrien (tænk AirBnB), transportindustrien (tænk GoMore), musikindustrien (tænk Spotify), forlagsindustrien (tænk Wikipedia) osv…. Med Almenr kan vi gøre det samme med ejendomsindustrien, der synes frosset fast i et paradigme.”
Lars Lundbye, CEO, Blå Himmel.

Er Danmarks førende inden for brugerinddragende spilprocesser og ved rigtig meget om, hvordan dialog og samskabelse bliver både sjov og effektiv gennem metoder inspireret af spil.

Læs mere

”Det handler om reel involvering og aktivt medejerskab. På det punkt er der et uforløst potentiale
i byggebranchen, ikke mindst når det gælder inddragelse af metoder og inspiration fra co-creation,
adfærdsdesign og gamification.”

Ask Agger, administrerende direktør i Workz

Hvordan foregår det? 

Almenr er for alle med en drøm om at bygge og leve i en landsby med naboer og arkitektur de selv vælger. Vi hjælper med at designe, finansiere og etablere jeres landsby.

1

Drøm

Konkretiser jeres drøm

Det sker i en co-design-proces, der udvikler jeres fælles bolig- og fælleskabsrammer. I underlægges altså ikke, som på boligmarkedet, en one-size-fits-all.
Sammen med Almenrs designere giver I drømmen form: Hvad er privat? Hvad vil vi dele?, Hvor skal det ligge? Hvad er vi fælles om? Hvordan ser det ud?
I denne fase er I organiseret som et ”designfælleskab” i Almenr.

Online og offline matching-service. Her skriver du dig på en eller flere interesselister, og du profileres og matches med andre boligsøgende med lignende livsstils– og fællesskabs-drømme. Og endeligt formulerer I den fælles drøm med hjælp fra Almenrs designere. Som medlem af Almenr får du også adgang til masser af inspiration om sociale måder at bo på. 

Læs mere

Online matching. Her melder du dig på en eller flere projekter, og du profileres og matches med andre boligsøgende med lignende livsstils– og fællesskabsdrømme. Og endeligt formulerer I den fælles drøm med hjælp fra Almenrs designere. Som medlem af Almenr får du også adgang til masser af inspiration om sociale måder at bo på.

2

Design

Konkretiser jeres drøm. Det sker i en co-design-proces, der udvikler jeres fælles bolig- og fælleskabsrammer. I underlægges altså ikke, som på boligmarkedet, en one-size-fits-all. Sammen med Almenrs designere giver I drømmen form: Hvad er privat? Hvad vil vi dele? Hvor skal det ligge? Hvad er vi fælles om? Hvordan ser det ud?
I denne fase er I organiseret som et ”designfælleskab” i Almenr.

3

Finansier

I går nu over i et egentligt juridisk byggefællesskab. Medlemmerne af Byggefælleskabet skyder selv i alt 10% af finansieringen ind til byggeriet og Almenr står for resten af finansieringen. Her viser den kooperative tilgang for alvor sin styrke. Jeres projekt formaliseres i selskabsform, der, med Almenrs professionelle organisation som front for både medlemmer og vores platformspartnere (entreprenør, rådgivere og bank), har bygherrerollen og har styr på økonomien.

4

Byg

Selve byggeriet. Udfordringen er ikke at bygge, men den store risiko forbundet med omkostninger og leverandører. Den minimerer Almenr med vores formaliserede partnerskaber – ikke mindst vores strategiske partner Enemærke & Petersen – så der er fuld gennemsigtighed, og vi sikrer byggeriet på vegne af det formelle Byggefællesskab. Og ved at have minimeret risikoen kan vi bygge mere trygt og i højere kvalitet – bedre arkitektonisk og miljømæssigt, og vi kan få flere fælles faciliteter.

5

Bo

Og så flytter I ind. Her får I hjælp til at danne et effektivt ”driftsfællesskab”. I kan fortsætte som medlemmer i Almenr og trække på en række services til driften og også bruge platformen til at finde de helt rigtige nye naboer, hvis én skal flytte.

Få besked

Vi lover at vi ikke fylder din inbox unødigt

Tak!
Er du boligsøgende?

Lav en profil så vi kan matche dig med konkrete bofælleskaber

Oops! Noget gik galt.
Skriv gerne en mail til hej@almenr.dk hvis denne besked bliver ved med at komme